20 hulpverleningszones
28/08/2023 om 14:13

Ontdek de Vernieuwde BPA Module in de PREV1 Cursus en neem deel aan onze speeddate.

share-square share-square share-square share-square

Welkom bij een boeiende workshop die twee opmerkelijke aspecten van preventie en veiligheid combineert. In dit programma zullen we je meenemen door twee fascinerende delen die samen een diepgaand begrip zullen bieden van hedendaagse benaderingen van veiligheid en preventie.

Deel 1: Ontdek de Vernieuwde BPA Module in de PREV1 Cursus

We beginnen met een diepgaande verkenning van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van veiligheidstraining. In de vernieuwde BPA-module binnen de PREV1 cursus, hebben we de lat hoger gelegd als het gaat om het begrijpen van preventie en veiligheid. Recentelijk heeft deze opleiding een grondige upgrade ondergaan en we staan te popelen om de belangrijkste veranderingen met jullie te delen.

De veiligheidsdynamiek is voortdurend in beweging, en om deze veranderingen met succes aan te pakken, is het cruciaal om bij te blijven. We nodigen je uit om te ontdekken hoe deze vernieuwde module je begrip van preventie en veiligheid zal versterken. Leer over de nieuwste benaderingen, methodologieën en inzichten die zijn geïntegreerd in de PREV1 cursus. Kortom, bereid je voor om te worden ondergedompeld in de meest actuele kennis op het gebied van veiligheid.

Deel 2: Speeddate

Verras je collega's met een project waar je trots op bent. Een project waarin je de theorie hebt vertaald naar een verhelderend BPA project. Laat je inspireren door de projecten die door je collega's worden voorgesteld.

In dit 2de deel bieden we een forum aan waarop in korte blokken van 10 minuten een aantal projecten kunnen voorgesteld worden.

Heb je een project wat je graag wil voorstellen op het congres stuur dan een mail naar fons.debackere@zonemidwest.be en naar philip.devos@brandweer.zonerand.be

Kortom, deze workshop biedt een uitgebreid inzicht in zowel de theoretische als praktische aspecten van moderne veiligheid en preventie, en we nodigen je uit om deel te nemen aan deze boeiende ontdekkingsreis.

De workshop wordt geleid door:

  • Fons De Backere Zone Midwest
  • Timothy Fornoville Brandweer Zone Rand