20 hulpverleningszones
Workshop in de kijker
22/05/2024 om 23:42

Evolutie in Reddingstechnieken: Een Kritische Blik op Traditionele Methoden

share-square share-square share-square share-square

Onder leiding van Wouter Bingé verkennen we tijdens deze workshop de evolutie van reddingstechnieken en stellen we traditionele methoden in vraag.

Met de opkomst van nieuwe voertuigtechnologieën en veranderingen in de dynamiek van noodsituaties, is het essentieel om te onderzoeken of onze bestaande benaderingen nog steeds relevant zijn.

We gaan dieper in op vragen zoals: Werken traditionele methoden zoals de oestermethode nog effectief op moderne voertuigen? Is het concept van het gouden uur nog steeds van toepassing in een snel veranderende wereld? En hoe verhoudt het Nexus Protocol zich tot de actuele behoeften van noodsituaties?

Deze workshop biedt een uitdagende en intellectueel stimulerende omgeving waarin we conventionele wijsheid durven uit te dagen en nieuwe perspectieven verkennen. Deze workshop daagt je uit om kritisch te denken en nieuwe inzichten op te doen die je vaardigheden en benaderingen zullen verrijken.

Workshop door Wouter Bingé

Zaterdag 7 september 2024, 13:15 - 14:45
Evolutie in Reddingstechnieken

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in reddingstechnieken met Wouter Bingé. Deze workshop biedt een diepgaande blik op innovaties in het veld van noodhulp en reddingsoperaties. Deelnemers leren over geavanceerde methoden en apparatuur die de efficiëntie en veiligheid bij reddingsacties aanzienlijk verbeteren.

Tijd: 13:15 - 14:45