20 hulpverleningszones
Workshop in de kijker
22/05/2024 om 14:52

Efficiënt en effectief trainen.

share-square share-square share-square share-square

De Brandweer komt ter plaatse en de eerste bevelvoerder moet zijn strategie en tactiek bepalen. Manschappen voeren technieken uit en passen diverse procedures toe.

Dit alles moet zo efficiënt en effectief mogelijk gebeuren. Vandaag is onze werkomgeving zo uitdagend en divers dat we ons de vraag kunnen stellen. Is onze training ook efficiënt ? trainen we onze mensen op de correcte manier om effectief te zijn. Steve deelt graag zijn analyse over dit onderwerp en geeft zijn kijk mee op deze materie.

Workshops door Steve Deblauwe

Vrijdag 6 september 2024, 13:15 - 14:45
Docenten met impact

Steve Deblauwe bespreekt hoe docenten binnen de brandweer en hulpdiensten hun onderwijsaanpak kunnen verbeteren om een grotere impact op hun leerlingen te hebben. Deze workshop belicht technieken om de leerervaring te verbeteren, met een nadruk op interactieve leermethoden.

Tijd: 13:15 - 14:45

Zaterdag 7 september 2024, 15:45 - 17:15
Efficiënt en effectief trainen

In deze sessie verkent Steve Deblauwe methoden om training binnen de brandweer en hulpdiensten zowel efficiënter als effectiever te maken. De focus ligt op optimalisatie van trainingstechnieken die snel praktische vaardigheden leveren en de leerretentie maximaliseren.

Tijd: 15:45 - 17:15