20 hulpverleningszones
28/08/2023 om 17:53

LION - Verander elke omgeving in een oefenlocatie

share-square share-square share-square share-square

Kom je onderdompelen in de wereld van hulpmiddelen voor realistisch trainen.

LION (voor sommigen beter gekend onder de vroegere naam HAAGEN) is specialist in het bouwen van trainingsobjecten voor de brandweer.

Kom de nieuwste innovatieve benadering van brandtraining, NFTT bekijken.

Het bereiken van maximale efficiëntie in training vereist een doordachte integratie van hout, gas en digitale technologieën. Door gebruik te maken van de unieke voordelen van elk element kan je een gestroomlijnd trainingsprogramma creëren dat verspilling tegengaat en de productiviteit verhoogt.

We zullen een aantal eerste praktijkervaringen met u delen om u op weg te helpen naar een geoptimaliseerde trainingsefficiëntie. Laten we samen verandering teweegbrengen en de huidige staat van brandweertrainingsapparatuur bespreken en hoe nieuwe technologieën deze beïnvloeden.

Dit is een unieke kans om deel te nemen en zinvolle gesprekken te voeren over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van brandweertraining en de mogelijkheden te bekijken om realistische scenario’s op te bouwen.

Ons team van experts en trainers zal aanwezig zijn om de discussie te faciliteren. We hopen van harte dat u bij deze spannende gelegenheid aanwezig zult zijn en kijken uit naar uw komst.

Lion - Kom je onderdompelen in de wereld van hulpmiddelen voor realistisch trainen.