20 hulpverleningszones
Workshop in de kijker
02/03/2022 om 14:23

Brandweeravontuur voor de Jeugdbrandweer

share-square share-square share-square share-square

Op zaterdag worden onze jonge helden opnieuw uitgenodigd voor een dag vol opwinding en leerzame avonturen op het brandweercongres. Dankzij het toegewijde team onder leiding van Kurt D'helft, staat er een speciaal programma klaar om de jeugdbrandweer te verwelkomen.

Tijdens deze spannende dag zullen ze verschillende technieken leren en de echte brandweerervaring opdoen. Van het bedienen van brandblussers tot het hanteren van reddingsapparatuur, onze jonge deelnemers zullen hands-on kennismaken met de essentiële vaardigheden van het brandweerberoep.

Na een dag vol actie en avontuur kunnen ze ook de brandweerbeurs bezoeken, waar ze meer te weten kunnen komen over de nieuwste apparatuur en technologieën die worden gebruikt in de brandweerwereld.

Dit brandweerbad voor de jeugdbrandweer belooft niet alleen een educatieve ervaring te zijn, maar ook een dag vol plezier en inspiratie voor de brandweerhelden van morgen.

Workshops door Kurt D'helft en team

Vrijdag 6 september 2024
Brandweerbad

Kurt D'helft en zijn team bieden een dynamische workshop waarbij de deelnemers ondergedompeld worden in realistische brandbestrijdingssituaties en -scenario's. De sessie is ontworpen om zowel theorie als praktijkervaring te bieden, waarbij de nadruk ligt op hands-on training en actieve participatie.

Tijd: 10:30 - 12:00, 13:15 - 14:45

Zaterdag 7 september 2024
Jeugdbrandweer

Kurt D'helft en zijn team organiseren speciale workshops voor de jeugdbrandweer, gericht op het introduceren van jongeren aan de basis van brandbestrijding en technieken. 

Tijd: 10:30 - 12:00, 13:15 - 14:45