20 hulpverleningszones

Ontdek de Brandweerbeurs op het Brandweercongres 2024

Naast een boeiend programma van workshops en plenaire sessies biedt het Brandweercongres 2024 ook een uitgebreide Brandweerbeurs. Op de beursvloer kunnen deelnemers de nieuwste innovaties, technologieën en producten verkennen die de brandweersector te bieden heeft. In de eigentijdse en moderne foyer van Flanders Expo, met 38 beschikbare plaatsen, krijgen exposanten de kans om zich te presenteren aan een geïnteresseerd publiek van professionals.

Ontmoet exposanten, bespreek oplossingen voor operationele uitdagingen en ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar state-of-the-art apparatuur, trainingen of consultancydiensten, de Brandweerbeurs biedt een schat aan knowhow en mogelijkheden om je organisatie te versterken. Mis dit niet en bezoek de Brandweerbeurs tijdens het Brandweercongres 2024!

Foyer

 

Word een Exposant op de Brandweerbeurs

Wil je jouw innovaties, technologieën of producten presenteren aan een publiek van professionals in de brandweersector? Grijp dan nu je kans om exposant te worden op de Brandweerbeurs tijdens het Brandweercongres 2024! Met 38 beschikbare plaatsen in de eigentijdse en moderne foyer van Flanders Expo, biedt deze beurs een uitstekende gelegenheid om jouw oplossingen voor operationele uitdagingen te presenteren, nieuwe samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken en in contact te komen met potentiële klanten.

Als exposant krijg je de unieke kans om je bedrijf te profileren en je producten en diensten te demonstreren aan een gericht publiek van professionals uit de brandweersector. Bovendien biedt de Brandweerbeurs een dynamische omgeving waar je kunt netwerken met andere exposanten en besluitvormers uit de industrie.

Beschikbare plaatsen

Neem vandaag nog contact met ons op om je in te schrijven als exposant en maak deel uit van dit dynamische evenement! Op onderstaand plan kan u de nog beschikbare plaatsen terugvinden.

 

Brandweerbeurs