20 hulpverleningszones
Brandweercongres 2023
31/05/2023 om 09:58

Waarom je zeker het brandweercongres 2023 moet bezoeken.

share-square share-square share-square share-square

Het brandweercongres georganiseerd door Brandweervereniging Vlaanderen is er voor alle mensen actief in de brandweer, alle personeel werkzaam binnen de brandweerzones. Niet alleen operationele medewerkers, ook administratief en ondersteunend personeel, en ambulanciers. Dit congres biedt een unieke kans om te netwerken met collega’s uit de sector en om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

Brandweer@Vesta

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2023 organiseert Brandweervereniging Vlaanderen het Brandweercongres met als thema Brandweer@Vesta. We trekken dit jaar naar Campus Vesta in Ranst. Stip 27 en 28 oktober dus zeker al aan in je agenda. Hopelijk zien we elkaar dan! Hou ondertussen ook zeker onze website in de gaten voor meer informatie over het programma en inschrijvingen.

quotes
Je ziet collega's over heel Vlaanderen terug en je kan ervaringen uitwisselen wat steeds de moeite is om je gezichtsveld te verruimen.”
Bart Heusden - Zone Zuid-West Limburg
Collega's aan het woord.

In dit filmpje laten we enkele collega’s aan het woord wat het brandweercongres voor hun betekent. Het is een geweldige kans om te leren van experts in het veld en om te horen over de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in de brandweersector.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en je professionele netwerk uit te breiden. Schrijf je nu in voor het brandweercongres 2023!