20 hulpverleningszones
13/09/2023 om 18:27

Ontdek het brandlabo: Een visuele reis door brandbestrijding

share-square share-square share-square share-square

Maak je klaar voor een revolutionaire ervaring op het brandweercongres: het gloednieuwe Brandlabo op Campus Vesta! Dit laboratorium zal voor de allereerste keer zijn deuren openen tijdens ons evenement, en we nodigen je uit om deel te nemen aan een unieke workshop die je kennis over brandbestrijding zal verrijken.

In het Brandlabo krijg je de kans om visueel kennis te maken met alle facetten die betrokken zijn bij een brand. Door middel van boeiende experimenten en demonstraties wordt brand en al zijn complexe elementen op een boeiende en educatieve manier gepresenteerd.

Onze deskundige instructeur, Steve De Blauwe van Campus Vesta, zal je begeleiden tijdens deze workshop. Steve heeft een schat aan ervaring en kennis op het gebied van brandbestrijding, en hij staat klaar om zijn inzichten met jou te delen.

Het Brandlabo is een beperkte ervaring met slechts 12 beschikbare plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven. Dit is jouw kans om de brandbestrijding vanuit een geheel nieuw perspectief te bekijken en deel te nemen aan een baanbrekende workshop die je niet mag missen.

Mis dit unieke evenement niet en schrijf je vandaag nog in voor de workshop in het nieuwe Brandlabo op Campus Vesta!